null
nullnull

Kontakt

011 2283 252

064 168 32 96

064 168 32 96

info@happy.rs

Jurija Gagarina 151 G, Tržni centar Piramida lokal 14, Novi Beograd, Srbija

Rim

Italija - Rim

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Italija
Rim

Ukupno nocenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
R I M 
FEBRUAR-MART 2024. 
Polasci: 15.02.; 14.03.2024. 
4 dana / 3 noćenja, avionom redovna linija AIR SERBIA 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Hotel
Usluga / Period
putovanja
15.02.- 18.02.2024.
Cena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Cena za
jednokrevetnu sobu
Hotel PARIS 3*
Noćenje sa doručkom609€699€
Usluga / Period
putovanja
14.03.-17.03.2024.
Cena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Cena za
jednokrevetnu sobu
Noćenje sa doručkom619€719€

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem – raspoloživost i cena na upit! 
Jednokrevene sobe NA UPIT !! 

Jedinstvena cena obuhvata: 
- prevoz redovnom linijom Air Serbia na relaciji Beograd-Rim-Beograd, 
- ručni  prtljag (1 torba do 8kg, dimenzija 40x20x55cm) kao i jedna torba predatog prtljaga do 23kg, 
- transferi  autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, 
- smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelu  kategorije 3* na bazi noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje Rima, usluge vodiča na srpskom  jeziku na destinaciji (ne podrazumeva celodnevnu asistenciju), 
- troškovi organizovanja putovanja, 
- avio takse u trenutku pravljenja putovanja od 78,00 evra. Iznos avio-taksi je podložan promeni a konačan  iznos se utvrđuje prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

Jedinstvena cena ne obuhvata: 
-fakultativni izleti i posete/ulaznice (koji se plaćaju na licu mesta u  organizaciji lokalnog partnera),
-  gradska taksa 6 EUR – hotel 3*, 
-međunarodno putno osiguranje sa COVID  prokrićem,
- lični troškovi.

FAKULTATIVNI IZLETI: 
Organizator fakultativnih izleta je lokalni partner turističke agencije Big Blue. Lokalni partner kao  organizator zadržava pravo promene programa i cene izleta u zavisnosti od broja prijavljenih putnika i  promena cena ulaznica po lokalitetima usled objektivnih okolnosti. Cena se sastoji od troškova  rezervacije, prevoza, vodiča. Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih  termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. 
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Organizovani su od  strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja I svu odgovornost prilikom izvođenja  fakultativnih izleta snosi ino-partner. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće  realizovati po korigovanoj ceni. Prijava i uplata navedenih fakultativnih izleta se vrši na licu mesta, u  evrima u efektivi. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u  organizaciji lokalnih partnera. Detalji izleta u nastavku: 

BAROKNA ŠETNJA: cena izleta 20 EUR po osobi za odrasle, deca do 14 god 10 EUR (trajanje izleta oko 2-2,5h,  minimum za realizaciju 12 putnika) 
Barokna šetnja gradom uključuje obilazak najatraktivnijih lokaliteta grada (Fontana di Trevi, Piazza di Spagna,  Panteon, Piazza Navona, Via del Corso…) 
Uključuje: organizaciju, slušalice, lokalnog vodiča na srpskom jeziku 
Ne uključuje: asistirani odlazak i povratak do hotela (dolazak na zakazano mesto, prema detaljnim uputstvima  vodiča), 
VATIKAN: cena izleta 60 EUR po osobi za odrasle, deca do 14 god 50 EUR (trajanje izleta oko 3h, minimum za  realizaciju 12 putnika-max 30 putnika) 
Uključuje: organizaciju, ulaznicu, slušalice, predrezervaciju da se ne čeka u redu, lokalnog vodiča na srpskomjeziku Ne uključuje: asistirani odlazak do Vatikana i povratak do hotela (dolazak na zakazano mesto, prema detaljnim  uputstvima vodiča), ulazak u crkvu Sv. Petra (ove godine nije omogućen ulaz u crkvu iz Sikstinske kapele) 
ANTIČKI RIM sa ulaskom u Koloseum i Rimski Forum: cena izleta 60 EUR po osobi,za mlade do 18 god cena 40  EUR (trajanje izleta 2-3h, minimum za realizaciju 12 putnika) 
Uključuje: organizaciju, ulaznicu za Forum i Koloseum, slušalice, predrezervaciju da se ne čeka u redu, lokalnog  vodiča na srpskom jeziku. 
Ne uključuje: asistirani odlazak do Koloseuma i povratak u hotel (dolazak na zakazano mesto, prema detaljnim  uputstvima vodiča) 
ANTIČKI RIM bez ulaska u Koloseum i Rimski Forum: cena izleta 30 EUR po osobi, za decu do 14 god 15 EUR (trajanje izelta 2-3h, mínimum za realizaciju 12 putnika) 
Program: šetnja Imperijalnim Forumom, Koloseum spolja, Circus Maximus (najveći stadion na svetu), Bocca della  Verita, Marcelijusovo pozorište. 
Uključuje: organizaciju, slušalice, lokalnog vodiča na srpskom jeziku 
Ne uključuje: asistirani odlazak do Koloseuma i povratak u hotel (dolazak na zakazano mesto, prema detaljnim  uputstvima vodiča) 
VILLA D’ESTE U TIVOLIJU: cena izleta 70 EUR, deca do 14 god. 50 EUR (trajanje izleta oko 4h, minimim za  realizaciju 15 putnika) 
Poseta kompleksu Villa D’ Este koji sa svojom palatom i baštom pripada neponovljivoj renesansnoj baštini.  Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom  stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. 
Uključuje: organizaciju, ulaznicu za Villu d’Este, prevoz autobusom do Tivolija i nazad sa zakazanog mesta u centru,  lokalnog vodiča na srpkomjeziku.
Ne uključuje: asistirani odlazak do zakazanog mesta u centru i povratak u hotel (dolazakna zakazano mesto, prema  detaljnim uputstvima vodiča)