Akbulut Hotel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 95 km od aerodroma u Izmiru i 120 km od aerodroma u Bodrumu, odnosno 19 km od centra Kušadasija. Počeo je sa radom 2009. godine. Zauzima površinu od 11.000 m2.

Plaža:
Privatna peščana plaža udaljena je 90 m od hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
U petospratnoj zgradi su raspoređene standardne (max 3 osobe, 21 m2) i porodične sobe (jedna prostorija, kreveti na sprat, max 3+1 osoba, 23 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, WiFi (besplatno), mini bar (voda po dolasku), sef (plaća se), TV, fen za sušenje kose, balkon.

Hotelski sadržaji:
Restoran, 3 bara, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, 3 konferencijske sale, WiFi, pikado, šah, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna, teretana, sportski tereni za košarku i odbojku na plaži, dečiji bazen. Plaća se: masaže, SPA centar, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, frizera, fotografa, dadilje, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +902566463600
hotelakbulut.com

Napomena:
Ovaj šarmatni mali hotel se nalazi nadomak lepe plaže
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama