Blue Waves Aparthotel

Laganas, Zakintos

već od 479€

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj izuzetno lociran hotel apartmanskog tipa, našao je svoje mesto na dugoj peščanoj plaži letovališta Laganas, a u njegovom mirnom kraju, daleko od gužve centra ovog mesta. Plaža Laganas se nalazi u sklopu istoimenog prirodnog “Vodenog nacionalnog parka”, zbog čuvenih kornjača Carreta Caretta koje su našle svoje stanište u ovom delu jonskog mora. Između ostalog, ovo se smatra razlogom zbog kojeg brojni turisti biraju baš ovo ostrvo za mesto svog odmora. Glavni grad Zakintos je udaljen 9 km, a aerodrom 2,5 km.

Plaža:
Nalazi se na plaži sitnog peska i kristalno bistrog jonskog mora. Ulazak u vodu je postepen što posebno pogoduje porodicama sa malom decom. Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju gostima (uz doplatu na licu mesta).

Hotelski sadržaj:
U svom sastavu aparthotel ima:  lobi sa garniturom za sedenje, Wi-Fi u javnim delovima hotela (uz doplatu 10 evra nedeljno za jedan uređaj, odnosno 15 evra nedeljno za dva uređaja), restoran iz kog se pruža pogled na plavetnilo jonskog mora, gde gosti mogu uživati u specijalitetima grčke nacionalne kuhinje tokom celog dana (nije uključeno u cenu). 

Sobe: 
Našim putnicima su na raspolaganju sobe tipa “studio” koji mogu biti kapaciteta maksimum tri osobe ili studiji sa maksimalnim kapacitetom do 4 osobe (dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Treći, odnosno četvrti ležaj je pomoćni-na izvlačenje. Nalaze se na visokom prizemlju ili prvom spratu.  Studiji u svom sastavu imaju: mini kuhinju sa osnovnim priborom za pripremanje laganih obroka, ketler, kupatilo sa kadom, fen, sef (uz doplatu 3 evra dnevno), klima uređaj (uz doplatu 5 evra dnevno), TV, Krevetac za bebu gostima je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
Najam.

Napomena:
Zbog odličnog položaja na lepoj peščanoj plaži, preporučujemo ovaj aparthotel svim onim onim putnicima koji tragaju za lepim ambijentom i mirnim odmorom, kao i porodicama sa malom decom. 
1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama