Evia

Putovanja za mlade, Grčka

već od 130€

Opis destinacije

Ostrvo malo manje od Krita a najveće u Egejskom moru na jugu Grčke, ispod Volosa, na nekih 80 km od Atine. Prekrasno ostrvo za odmor, sa dugačkim plažama, toplim I kristalno čistim morem, borovim šumama, mirnim I svježim noćima i pogledom na mondenski Skijatos. Prestonica Halkida je bila jedan od najrazvijenijih i najuticajnijih gradova Antičke Grčke. Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos.

Informacije

SMEŠTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus

Broj nocenja

 • 9 Noćenja
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Prevoz
 • Program putovanja
 • Uslovi plaćanja
JEDINSTVENA PRODAJNA CENA IZRAŽENA U EVRIMA PO OSOBI.
100% POVRAĆAJ NOVCA U SLUČAJU NEMOGUĆNOSTI PUTOVANJA ZBOG COVID-19*
Termin11 - 22.07.20 - 31.07.29.07 - 09.08.
Smeštaj / kreveti234523452345
Galini hotel 2*150/130/160/140/160/140/
Aidipsos hotel 2*150140/160150/160150
Efstratios 2*///165//165//

Cena aranžmana obuhvata:
 • - 9 noćenja u izabranom smeštaju
 • - Prevoz na relaciji Beograd – Edipsos – Beograd turističkim autobusima
 • - Prevoz tajektom:  Glifa – Evia  – Glifa
 • - Usluge predstavnika agencije na destinaciji
 • - Organizaciju putovanja u celini

- Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno i zdravstveno osiguranje sa Covid-19 rizikom
- Fakultativne izlete na destinaciji
- Mogućnost uplate polupansiona u hotelima (Galini, Aidipsos, Efstratios) cena 90-100e za ceo period,  min 4 osobe  (placanje u hotelu )
- Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus
- Individualne troškove putnika
- Boravišna taksa 0,5€ po danu po smeštajnoj jedinici
- Plaćanje na recepciji hotela.

DOPLATA za polazak iz NS je 7€. Polazak će biti realizovan za min 15 osoba. UMANJENJE za polazak iz Niša je 7€.
Hotel Galini 2* je smešten na nekoliko metara od mora, u oblasti  Agios Nikolaos u Edipsosu. U ponudi ima snek bar i sobe sa pogledom na more, na planinu ili na vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Hotel ima svoju plažu. Sve sobe u objektu Galini imaju jednostavan i ukusno uređen enterijer. Opremljene su TV-om, klima uređajima (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu) mini-frižiderom. Takođe sadrže kupatilo sa tušem i sopstveni balkon. U baru se služe kafa, pića i lagane užine i postoji mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnog obroka. PostLuka Edipsos i početak glavne ulice se nalazi na 800 metara, a centar grada Lutra Edipsos na 1 km. Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,9 za boravak udvoje.

Hotel Aidipsos 2*  je smešten na 150 metara od plaže u gradu Edipsosu. U ponudi ima terasu za sunčanje sa vrtom. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Iz klimatizovanih soba (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu ) pruža se pogled na grad, more ili bočni pogled na more. Poseduju TV, frižider i kupatilo sa tušem. Mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnih obroka u hotelskom restoranu. Raznovrsni kafići, barovi i restorani udaljeni su 150 metara od hotela, a centar grada 500 metara. Obližnji javni parking možete besplatno koristiti. 

Hotel Efstratios 2* je idealan za miran odmor. Nalazi se u blizini peščane plaže sa kristalno čistom vodom, igrališta, muzeja, sportova na vodi. Na 20m nalaze se prodavnice i taverne, luka Edipsos je udaljena  150m. Hotel raspolaže sa 27 smeštajnih jedinica koje poseduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, frižider, telefon, TV, klimu, balkon ili terasu. Poseduje recepciju koja radi 24h, bar, kafeteriju, lift, interent (wi-fi, bez doplate), sef na recepciji (bez doplate), sobna usluga i usluga buđenja. Plaža je udaljena 50m
1 DAN:  Beograd  
Okupljanje grupe u poslepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu.. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. 

2-10. DAN: Evia 
U jutarnjim satima stižemo u luku Glifa (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Evia. Transfer vožnja do Edipsosa i smeštaj u hotele. 
Tokom boravka na Eviji biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Edipsosu, biće organizovana fakultativna poseta  Atini i brojnim ostrvima: Skiatos, Skopelos, Vulkanska ostvra i mnogobrojnim plažama na samom ostrvu.

11. DAN:  Evia
Napuštamo hotele i sobe. Slobodno vreme do podnevnih sati i krećemo ka luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

12. DAN:  Beograd  
Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 
- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2021. godine bez kamate. 
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu