Hotel Titan Garden

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Titan Garden se nalazi u oblasti Konakli, 12 km zapadno od centra Alanje. Od aerodrome u Antaliji je udaljen oko 110 km. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i udaljena je od hotela oko 250 m. Zajedno sa hotelom Titan Select čini jedan hotelski kompleks.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard i 2 tipa family soba (jedna ili dve spavaće sobe), od kojih svaka ima kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Titan Garden u svom sastavu ima restoran u kom se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, kao i 2 bara sa ponudom osvežavajućih napitaka. Internet je dostupan u hotelskom lobiju, a gostima su na raspolaganju i TV sala, usluga pranja veša, usluge lekara.

Sport i zabava: Gostima hotela Titan Garden su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena, od kojih je 1 dečiji. Od zabavnih sadržaja su dostupne razne vrste igara (stoni tenis, pikado), programi rekreacije i animacije u hotelskom bazenu, dok je najmlađim gostima namenjen mini klub.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama