Papillon Belvil

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderna turistička zona koja se nalazi na oko 30km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Karakterističan je po golf terenima, najluksuznijim rizortima, besprekorno uređenim vrtovima koji su smešteni duž duge peščane plaže. Belek spada u najzelenije regije Turske jer obiluje šumama borova i eukaliptusa. Predstavlja krunu turizma Turske uzimajući u obzir kvalitet koji pruža. Koncept hotela u regiji Belek je poput turističkih naselja, te gosti koji odsedaju u ovakvoj vrsti rizorta nemaju potrebe da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi i potrebama brine stručni tim ljudi u okviru svakog rizorta. Upravo ovde su nastali najluksuzniji i najkompletniji turistički kompleksi zahvaljujući kojima regija Belek živi čitave godine. Uzimajući u obzir prirodno okruženje i golf terene, sezona u Beleku traje 12 meseci. Osim golfa, popularan sport je i fudbal, budući da Belek ima terene napravljene po najvišim svetskim standardima, te timovi iz čitavog sveta ovde mesece provode pripremajući se. Osim brojnih sportskih prednosti, prirodnog bogatska, luksuznih hotela, Belek od 2017-e godine ponosno u svojoj ponudi ima i tematski park Land of Legends. Tematski park Lend of Legends poseduje veliki tržni centar, brojne restorane i barove, kanale kojima se možete provozati gondolama poput onih u Veneciji, najatraktivnije vodene tobogane, roller coaster-e, bazen za surfovanje, delfinarijum, predstave zabavnog karaktera sa pingvinima sa Madagaskara, kitovima, fokama ili se pak možete diviti nekoj vrsti iz porodice velikih mačaka. Ovakva vrsta parka je jedinstvena u ovom delu Evrope, može se porediti sa onima u Parizu i Londonu, ali je u odnosu na te kompletniji i sadržajniji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Papillon Belvil se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 250 m, 4 km od centra Beleka, 40 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma.

Sobe: U svom sastavu ima 524 sobe od čega je 137 soba u glavnoj zgradi a 386 soba je bungalovskog tipa. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Glavna zgrada u sobama ima tepih, sobe su veće površine u odnosu na bungalove koji su nešto manji i imaju keramički pod.

Hotelski sadržaj: Hotel Papillon Belvil  u glavnom restoranu se služe tri glavna obroka, kasna večera i ponoćni obrok, postoji mogućnost dijetalnog i dečijeg menia. Osim glavnog, u ponudi su i 5 a la carte restorana specijalizovana za jela turske, meksičke, kineske, italijanske kuhinje i jedan namenjen isključivo ljubiteljima morskih specijaliteta. U 6 hotelskih barova služe se osvežavajući napici a osim njih postoje i snack barovi od kojih su neki specijalizovani za lagane italijanske specijalitete.

Sport i zabava: Na raspolaganju su 3 velika bazena od kojih je jedan unutrašnji, najmlađim gostimahotela Papillon Belvil  su namenjena 2 bazena od kojih je jedan poseduje aqua park a drugi je unutrašnji. Unutrašnji bazeni tokom letnje sezone nisu u funkciji. Za zabavu u toku dana zadužen profesionalni tim animatora. Hotel ima bogatu ponudu sportskih aktivnosti: katamaran, surfovanje, jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži, akvabik, basket, mini fudbal, boćanje, pikado, teniski teren, stoni tenis, bilijar, aerobik, fitnes centar i časovi plesa. Hotel Papillon Belvil ima fitnes centar sa najsavremenijim spravama za vežbanje i spada u jedan od najbolje opremnljenih u ovom delu Turske. Takođe, poznat je i po fudbalskim terenima koji odgovaraju standardima FIFA i UEFA. Ovo je jedan od najboljih hotela kada su dečiji sadržaji i animacije u pitanju. U sastavu hotela je više mini klubova koji u zavisnosti od uzrasta dece nude odgovarajuće animacije, postoje baby klubovi, mini i teenage klubovi za decu do 18 godina. U skladu sa uzrastom organizovane su različite zabavne aktivnosti u pratnji stručnog tima animatora. Usluge babysittinga se dodatno plaćaju. Spa centar ovog luksuznog hotela može da odgovori na želje najzahtevnijih klijenata, u ponudi je više vrsta relax i terapeutskih masaža, tursko kupatilo sa više tipova tretmana, sauna, đakuzi i kozmetičke usluge.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama