Perdikia Beach Hotel

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km, do je aerodrome u Bodrumu udaljen oko 220km. Nalazi se na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more, te je gradić poznat po izuzetno prijatnoj klimi i ruži vetrova te se za ovu regiju osim duge kupališne sezone vezuje i paraglajding. Ovo je jedno od najpoznatijih paraglajding destinacija Evropi. Iznad grada Fetije se nalaze ruševine koje su ostaleiza vitezova sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos. Grad Fetije krasi velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini. Noćni život pruža brojne mogućnosti za zabavu, od orjentalnih do moderno uređenih barova. Ono što Fetije izdvaja od drugih primorskih mesta jeste duga peščana plaža, Nacionalni park Plava Laguna – Oludeniz. Ovo je jedna od najatraktivnijih i prirodno najbogatijih regija Turske. Oludeniz je zvanično najlepša plaža Mediterana, okružena padinama planinskog venca i šumom četinara. Duga je oko 3 km, a završava se sprudom koji je odvaja od otvorenog mora. Oludeniz je od centra Fetija udaljen 12 km, do grada se može stići lokalnim dolmušima. Na plažama gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Perdikia Bech hotel se nalazi u regiji Belčegiz, 200 m od Oludeniz plaže. Centar Fetija se nalazi na 12 km udaljenosti, a aerodrom Dalaman na 60 km.

Sobe: Perdikia Beach hotel ima ukupno 62 smeštajne jedinice, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini frižider i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Poročna soba ima dve prostorije, od kojih jedna nema prozor, odvojene vratima i jedno kupatilo.

Hotelski sadržaj: Hotel Perdikia Beach poseduje glavni restoran u kojem se osim pansionskih obroka pružaju i pojedine a la carte usluge. Osim restorana u ponudi je i hotelski bar u kojem se služe osvežavajuća alkoholna i bezalkoholna pića. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv i menjačnicu. Wi-Fi konekcija uz ograničen protok i brzinu dostupna je u lobiju hotela.

Sport i zabava: Perdikia Beach hotel poseduje spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Osim spoljašnjeg u ponudi je i unutrašnji bazen. Najmlađim gostima namenjeno je igralište a ljubitelji aktivnog odmora mogu da se zabave igrajući bilijar ili stoni tenis. U ponudi su pojedine spa usluge poput turskog kupatila, masaže i saune. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Fetije
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Fetije
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Fetije – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama